Προσοχή!
Η εφαρμογή είναι licensed για άλλο domain!

Was it working good before? If you just parked additional domain to this website,
maybe this is a problem - please go to website builder again and update your license with new domain
- or contact your website builder provider

W.I.N. Hellas
 
Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη ο δεύτερος κύκλος του ψυχό-εκπαιδευτικού προγράμματος της W.I.N. HELLAS με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf – στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Million Chances για την ενδυνάμωση των γυναικών


 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στη Θεσσαλονίκη ο δεύτερος κύκλος του ψυχό-εκπαιδευτικού προγράμματος που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες, από  τη W.I.N. HELLAS.  Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances», που έχει στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών σε όλον τον κόσμο, για τη βελτίωση της προσωπικής ή και της  επαγγελματική τους  κατάστασης και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς

Ο κύκλος στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, είχε συμμετοχή από συνολικά 30 γυναίκες, οι οποίες παρακολούθησαν για 15 εβδομάδες τη δίωρη εβδομαδιαία συνάντηση που περιελάμβανε θεωρητικές εισηγήσεις, συζητήσεις και βιωματικές ασκήσεις από τους εξειδικευμένους ψυχολόγους του προγράμματος.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχουσες γυναίκες, έλαβαν ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas, ενώ και οι εκπρόσωποι της  Henkel Hellas και του Προγράμματος Million Chances στην Ελλάδα, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς και σε κάθε επόμενο βήμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον των γυναικών ήταν θερμό από την αρχή και η συμμετοχή τους ενεργή σε όλη τη διάρκεια του κύκλου, με αποτέλεσμα να δηλώνουν ότι έπειτα από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου:

  • Ενισχύθηκε η Ψυχολογία, Αυτοπεποίθηση  και Αυτοεκτίμησή τους
  • Ήδη παρατηρούν τις πρώτες αλλαγές στην αντιμετώπιση των θεμάτων που τους απασχολούν και χαίρονται για την ατομική τους βελτίωση και ενδυνάμωση
  • Αναγνωρίζουν τις διάφορες μορφές βίας και πλέον νιώθουν ότι έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να διαχειριστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές ή περιστατικά

 

 

Πληροφορίες για την εταιρεία Schwarzkopf

Ο χημικός Hans Schwarzkopf ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1898. Αυτός ανακάλυψε και άρχισε να εμπορεύεται το πρώτο σαμπουάν σε σκόνη. Ωθούμενος από το πάθος του για τα μαλλιά και το όραμά του για τον κλάδο, ίδρυσε επίσης μια ακαδημία κομμωτικής το 1927. H εταιρεία Schwarzkopf εκφράζει την καινοτομία, την αξιοπιστία, την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την ικανότητα που αποτελούν και τα θεμέλιά της. Με βασική πηγή έμπνευσης και ώθηση το πάθος για τα όμορφα μαλλιά, η Ακαδημία ASK είναι αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας που εμπνέει και εκπαιδεύει κομμωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία Schwarzkopf εντάχθηκε στον Όμιλο Henkel το 1995.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.schwarzkopf.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

http://www.schwarzkopf-professional.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfpro.greece

 

 

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr 

 

Πληροφορίες για τη W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες  που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

 

Πληροφορίες για την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς

Η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς,  μεταξύ των κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει για την ανακούφιση των  ευάλωτων ομάδων των δημοτών της, έχει υπογράψει την «ευρωπαϊκή χάρτα» για την ισότητα των φύλων. "Η  Ευρωπαϊκή Χάρτα για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες», εκπονήθηκε από το Συμβούλιο των Δήμων και των περιφερειών της Ευρώπης, σε συνεργασία με φορείς από διάφορες χώρες, με στόχο οι  Δήμοι και Περιφέρειες  να αναλάβουν δέσμευση για την ένταξη της διάστασης του φύλου στις πολιτικές τους, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των πόρων για την προώθηση της αρχής της ισότητας των φύλων προς όφελος  των πολιτών. Ταυτόχρονα ο Δήμος Καλαμαριάς σύστησε Υπηρεσιακή Μονάδα Πολιτικών Ισότητας των Φύλων και συγκρότησε Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, η οποία είναι διαπαραταξιακή, ενώ συμμετέχουν σΆ αυτήν εμπειρογνώμονες σε θέματα φύλου και ισότητας,  καθώς και εκπρόσωποι γυναικείων οργανώσεων της περιοχής.

                                                

Για περισσότερες πληροφορίες προς τους δημοσιογράφους:

Μπία Ενωτιάδη, benotiad@ikon.bbdogroup.gr, 210 6784356

 

 


Copyright © 2012 W.I.N. Hellas. All rights reserved.