Προσοχή!
Η εφαρμογή είναι licensed για άλλο domain!

Was it working good before? If you just parked additional domain to this website,
maybe this is a problem - please go to website builder again and update your license with new domain
- or contact your website builder provider

W.I.N. Hellas
 

Σεμινάριο «Σύγχρονες Γυναίκες και Διαδίκτυο» Level ONE στο Δήμο Καλλιθέας με την υποστήριξη της W.I.N. HELLAS.

 

 

Η Πρόεδρος της M.K.O. W.I.N. HELLAS Κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας Κα Άννα Γιαννακού - Πάσχου, η Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Εξάρτηση από το Αλκοόλ του Σωματείου Θησέας Δήμου Καλλιθέας Κα Αναστασία Κουκοπούλου και οι κυρίες Σίλα & Lesya Παπαδοπούλου της εταιρίας SIPA έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε ένα διασκεδαστικό σεμινάριο, που προάγει τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, με τίτλο:

 

«Σύγχρονες Γυναίκες & Διαδίκτυο» Level One, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, 18:00 - 21:00, στο 4ο ΚΑΠΗ Καλλιθέας, Ιφιγενείας 44, Καλλιθέα.

 

H SIPA, υποστηρίζοντας το έργο της W.I.N. HELLAS, θέλησε να μεταδώσει την αισιοδοξία και τη γνώση ως προς τη χρήση του Διαδικτύου για επαγγελματική επιτυχία σε όσες γυναίκες έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της W.I.N. HELLAS.

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει αναφορά στη χρήση των social media, του πιο οικονομικού διαφημιστικού μέσου που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας, θα γίνει αναφορά στη δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop, για το ρόλο του internet marketing και γενικά τους σύγχρονους τρόπους προώθησης της εργασίας μας με στόχο την επαγγελματική επιτυχία.

 

Στην Ελλάδα του σήμερα χρειάζεται να είμαστε όλοι ανεξαρτήτως φύλλου εμπνευσμένοι, αποφασισμένοι και ασταμάτητοι ως προς την εκπαίδευση, την ποιότητα, την πρόοδο και την ευημερία. Το Διαδίκτυο προσφέρει ένα έδαφος δυνατοτήτων μεγάλης εξωστρέφειας και πιθανοί πελάτες μας βρίσκονται παντού. Χρειάζεται να πιστεύουμε στον εαυτό μας, να επενδύουμε στην προσωπική μας ανάπτυξη και να γνωρίζουμε τον τρόπο να τους προσεγγίσουμε.

 

Είσοδος Δωρεάν!

 

 

Copyright © 2012 W.I.N. Hellas. All rights reserved.